Webbproduktion - Dator, surfplatta, smartphone.

WEBBPRODUKTION

Stilrent, lättnavigerat, sökoptimerat

Designxlnc skapar stilrena, lättnavigerade hemsidor som är optimerade för att sökmotorerna ska "tycka om" dem och kodade så att alla ska kunna ta del av dem. Det är inte den som skriker mest som behåller besökarna på sin sida utan den som presenterar gedigna fakta om sin produkt/tjänst på ett lugnt och trevligt sätt.

Mobilanpassad

Över 50% av besökarna idag kommer till hemsidan via surfplatta eller mobil. När Ni söker olika webbföretag kanske de frågar om hemsidan ska vara mobilanpassad och lägger det till priset.  För Designxlnc är det en självklarhet att en hemsida ska vara mobilanpassad och det kostar inget extra utan ingår i alla paket.

Anpassat för funktionshindrade

Sverige finns en stor grupp människor som har någon form av funktionshinder. De kan vara väldigt beroende av att hitta ditt företag på internet eftersom de ofta använder datorn som ett hjälpmedel och kompensation för sitt handikapp. För Designxlnc är det viktigt att alla hemsidor är tillgängliga även för funktionshindrade.

Makeover

Trender förändras hela tiden och tidvis kan hemsidan behöva förnyas. Känner Ni att det är dags att Er hemsida får ett ansiktslyft så kan Designxlnc hjälpa till med det.